Håndlagde salmakerprodukter

I skinn og lær

Norge er et stort bruk og kast samfunn.

Vi er ansett som rike i forhold til store deler av verden og har som regel råd til å kjøpe nytt. Flere og flere har begynt å se verdien i å kjøpe brukt, noe som er helt fantastisk.

MEN om du først skal kjøpe nytt, hvorfor ikke kjøpe noe av høy kvalitet som varer? Ja det koster mer, men tenk på hvor lenge du vil kunne ha det produktet!

Jeg eier selv seletøy som sikkert er blitt eldre enn den tidligere eieren, og det er fremdeles brukbart! 

Hvorfor sløse bort penger på billig produksjon som må byttes ut etter kort tid, når du kan få et unikt produkt å skryte av som kan vare i mange, mange år?

Jeg er så heldig å kunne sy egne produkter til mine hester, og jeg oser av stolthet etter hvert vellykkede produkt. Ikke bare fordi jeg har laget det selv, men fordi jeg VET at de produktene er de som vil vare lengst, og som jeg vil sette mest pris på av alt jeg eier(sett bort i fra dyrene selv så klart) :D

I mine produkter setter jeg store krav til kvalitet og komfort. Jeg velger de best egnede råmaterialene til mine produkter i samarbeid med kunden.

Jeg har få begrensninger når det kommer til design, slik at kunden får være med på prosessen med å få sitt drømme produkt.